Individualni treninzi

Programi » Individualni treninzi

Individualni fitness treninzi bez dileme, predstavljaju najefikasniji vid vežbanja. Trener  fitnessa je u potpunosti posvećen i fokusiran na vežbača, usmerava ga, koriguje, sprovodi kroz fitness trening i pruža asistenciju i podršku u svakom momentu. U zavisnosti od ciljeva, potreba, zdravstvenog stanja i trenutnog nivoa utreniranosti pravi se i sprovodi adekvatan program fitnessa.

Osnovni benefiti individualnog  fitness pristupa su konstantan nadzor, povećana efikasnost treninga (brže postizanje rezultata), učenje pravilnog izvođenja pokreta, smanjenje rizika od povrede, komfor, lagodnost i apsolutni ugođaj.

Ono što velika većina zanemaruje, a od fundamentalnog je značaja i predstavlja neophodan sastavni deo svakog fitness treninga jeste ISTEZANJE. Mi tu imamo drugačiji pristup i akcenat upravo stavljamo na ovu komponentu. Na kraju svakog treninga fitness TRENER sprovodi istezanje za sve mišicne grupe, dok je vežbač apsolutno pasivan i opušten.

Ovakav vid istezanja se primenjuje kao sastavni deo rehabilitacije kod hroničnih povreda mišićno-zglobnog sistema (bolovi u leđima i deformiteti kičmenog stuba) i ima velikih prednosti:

  • ubrzan oporavak i eliminacija produkata koji izazivaju upalu,
  • povećanje fleksibilnosti što drastično smanjuje rizik od povrede,
  • veća sloboda izvođenja  pokreta,
  • eliminacija bolova u mišićima i zglobovima,
  • poboljšanje cirkulacije.

 Individualni fitness trening je svakako drugačiji i kompleksniji pristup koji će zajedničkim angažmanom omogućiti postizanje željenog cilja.

Svim zainteresovanima obezbeđen je probni fitness trening gratis!